ROLIG

Til sommer åbner vi i ROLIG. Vores lille paradis her ved Guldborgsund. Rejsen hertil har været lang og knudret. Jeg er i den grad blevet bekendt med mit mønster om ikke at fuldføre og tro på at et større projekt faktisk KAN manifestere sig og fuldføres.

Min tålmodighed og magtesløshed har været – og bliver stadig – testet kraftigt af en byggeproces der går noget langsommere end håbet, ligesom jeg mærkes af de stramme restriktioner der er sat for os  her i landet. 

Lige meget hvordan vi må holde åbent fra sommeren, er jeg sikker på at vi kan komme igennem det og mødes i vores dejlige space. Lige som vi er. 

Henover sommeren holder vi åbent for Natur B&B i vores rummelige møblerede lækre Canvas-telte. Her kan du og din ven/familie nyde overnatninger med lækker ØKO hjemmelavet morgenmad, samt de mange dejlige oplevelser i nærområdet.

Du kan også stikke af på egen hånd, hoppe ned i et lille retræte hos os med fuld forplejning , og evt massage og samtale.

Mulighederne er mange og her er åbne hjerter og højt til himmelen.

Hjemmesiden er lige på trapperne, men hvis du er interesseret i at høre mere, er du altid velkommen til at skrive til mig på hello@elliebruun.dk.

Summary
0 comments
5 likes
Prev post: NumerologiNext post: Steinbeck at His Best: The Grapes of Wrath

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *