Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/d/c/elliebruun.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/d/c/elliebruun.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/d/c/elliebruun.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/1/d/c/elliebruun.dk/httpd.www/wp-content/plugins/page-builder/class/PB.Session.class.php on line 19 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/d/c/elliebruun.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2854) in /customers/1/d/c/elliebruun.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 522 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/d/c/elliebruun.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2854) in /customers/1/d/c/elliebruun.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 529 Jeg tilbyder – Elliebruun.dk

Jeg tilbyder

 • Numerologi til dig.

  Det handler ikke bare om de navne du bærer….

  Mange tror at det at gå til numerolog består i at komme ind og få af vide hvilke tragedier og ulykker der ligger i ens navne, for så at få en liste med hjem med de navne man skal hedde.

  Sådan foregår det ikke helt.

  Ved en numerologisk tolkning tolker jeg først og fremmest på dine grund-energier og dine essens og skæbnetal. Tallene giver en klarhed over hvad du er kommet herned for at lære og dele ud af, samt hvilke mønstre og tendenser du har.

  Vibrationerne i disse tal, kan vi af gode grunde ikke ændre, da de beregnes ud fra din fødselsdato.

  Vi vil efterfølgende se på hvilke vibrationer der ligger i dine navne i det vi kalder numeroskopet. Dine navne sættes ind i et diagram med din fødselsdato, og danner det vi kalder diamanten, hvori jeg bl.a kan aflæse relationen til andre og flowet i din overkrop, relationen til dig selv og flowet i din underkrop, samt dit livstema, og de styrker og ubalancer du har med dig. Det står altså klart om dit numeroskop støtter eller modarbejder din essens.

  Til slut vil jeg give dig det ny og harmoniske numeroskop med dertilhørende navnelister, og vi vil snakke om årstalsrækker og numerologisk udrensning ved navneskift. Valget på det numeroskop der matcher dig bedst, tager jeg ud fra dine ønsker og visioner, viden om tallenes vibrationer, og ikke mindst en god portion intuition.

  En 1:1 session tager 90-120 min og foregår live i KBH eller Trekroner, eller via Skype/Facetime/Tlf.

  Pris: 2395 kr

  (Du vil få generelle noter på skrift, og er velkommen til at optage sessionen.)

  Kontakt


 • Numerologi til din virksomhed.

  Har du selv højtvibrerende navne, er det oplagt at lade din virksomhed følge trop.

  I mit arbejde med virksomhedsnumeroskoper, lægger jeg vægt på hvilke visioner og ønsker du har for din virksomhed, og skræddersyer det numerologiske set-up derefter.

  Du kan både få virksomheds-numeroskop til en eksisterende virksomhed og til en der endnu ikke er oprettet. Har du endnu ikke oprettet virksomhed, kan fødselsdatoen / registreringsdatoen vælges udfra en højtvibrerende numerologisk dato.

  En session til din virksomhed foregår via mail samt et opkald af ca 30 min hvor du fortæller mig om din virksomhed.

  Pris: 995 kr.

  Kontakt


 • Numerologi i din inbox.

  Du kan vælge at få den fulde personlige numerologiske session på skrift istedet for 1:1.

  Her modtager du en grundig personlig tolkning af din essens, samt nuværende numeroskop.

  Du får også en tolkning af de vibrationer der ligger i det ny og harmoniske numeroskop, navnelister, og en tolkning af årstalsrækker 5 år frem i tiden.

  Pris: 1095kr

  Kontakt

 • Numerologi til dit barn.

  At skifte navn på vores børn , er en stor beslutning, og det kræver at alle parter er enige.

  Hvadenten den numerologiske rejse fører til et navneskifte eller ej, vil der altid være kæmpe klarhed og visdom på, hvem barnet er, værdier, lektier og sensitivitet, ligesom der kommer klarhed på om det nuværende navn støtter barnet. Hvis ikke er der grobund for et navneskifte. Jeg er altid lydhør og fleksibel ifht familienavne, og gør hvad jeg kan for at I kan ramme et fælles efternavn.

  ALt foregår på skrift, og I vil desuden modtage navnelister og tolkning af nye navne, samt årstalsrækker.

  Bemærk at børn over 8 år nogle steder vil blive indkaldt til en samtale på kirkekontoret i tilfælde af skift af fornavn.

  Pris: 1095 kr

  Kontakt


 • Navn til din nyfødte.

  Mange ønsker numerologisk sparring ved valg af navn til det ny lille liv, og jeg hujer hver gang et lille menneske får et rent harmonisk numeroskop fra begyndelsen.

  Jeg er altid lydhør overfor familienavne og forsøger for så vidt muligt at få dem implementeret i numeroskopet.

  Udregningen kan først ske når barnet er født, og til denne session, som foregår på skrift hører:

  Personlig tolkning af barnets grundenergier og essenstal.

  Udregning af numeroskop, tolkning af vibrationerne deri , samt navnelister.

  Pris: 795 kr

  Ønsker du blot udregning af numeroskop og forslag til navne, uden tolkning, er prisen 495kr.

  Kontakt


 • Støtte på din indre rejse

  Hvadenten du har brug for min støtte som led i en udrensning efter et navneskift, eller på rejsen mod et mere selvkærligt og nærende liv, er jeg lige her.

  Jeg er her for at lyse på dig og guide dig nærmere dig selv i form af helhedsorienteret mentoring, samt kropsbehandling.

  Guidance/mentoring i bevidsthed og aktive valg

  60 min  : 795 kr

  3 x Mentoring : 1875 kr

  5 x Mentoring : 2750 kr

  (Foregår via Skype/Facetime/Tlf, og må gerne optages)

  Kontakt