Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/d/c/elliebruun.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/d/c/elliebruun.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/d/c/elliebruun.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/1/d/c/elliebruun.dk/httpd.www/wp-content/plugins/page-builder/class/PB.Session.class.php on line 19 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/d/c/elliebruun.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2854) in /customers/1/d/c/elliebruun.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 522 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/d/c/elliebruun.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2854) in /customers/1/d/c/elliebruun.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 529 Om mig – Elliebruun.dk

Om mig

 • Hvis ikke du kan få øje på dig selv, kan vi andre heller ikke se dig…

 • Jeg tror på at vi altid er på kærlig rejse- hvis vi vil . Og jeg tror at en af vores største modstandere er indre stagnation og vedligeholdelse af uhensigtsmæssige overbevisninger og forventninger. Jeg har på mange måder altid arbejdet med krop og sind og forbindelsen deri, omend det i mange år, har været ubevidst og destruktivt.

  Jeg har gennem årene fåret en bred vifte af kompetencer og visdomme på det spirituelle og det fysiske plan, som jeg kærligt deler ud af.

  Med en baggrund som danser, sanger & skuespiller, har jeg altid haft formidling inde under huden, ligesom dansen spiller en stor rolle i min tilgang til bevægelse.

  Jeg er kommet på den anden side af 16 års spiseforstyrrelse, og er trådt ind i den livsbane der hedder moderskab. Det bekendtskab, har vakt en kæmpe passion for femininitet, fødsler og forælderskab, og jeg har et brændende ønske om at inspirere til mere intuition og kærlighed over hele linien.

  Jeg har undervist i Dans siden 2001 og i Yoga siden 2008. Herudover er jeg videreuddannet mig indenfor yoga, og som Spirituel Mentor (2015), Numerolog (2014), Doula(2016), og relationskompetence (2020).

  Udover min egen virksomhed, er jeg en del af “Fødelandet”, hvor jeg sammen med Jordemoder Eyajohanna, tilbyder transformerende fødselsforberedende forløb.

  Privat er jeg gift med Jacob, og sammen har vi Ester fra 2014 og Vigga fra 2016. Vi lever et nærværende liv på landet ved Guldborgsund, hvor vi i skrivende stund er ved at etablere rammer der kan huse retreats, B&B og undervisning.

 •  

   At få pudset brillerne og begynde at se dig selv med kærlige milde øjne, kan skabe mirakler, både hos dig selv, hos andre og i din krop, og i takt med at din bevidsthed hæves , gør du automatisk verden til et kærligere og bedre sted.

   Hvad end der har bragt dig til min side smukke sjæl, så vil jeg elske at være en af dine guider på din rejse, hvadend det er Yoga, graviditet/fødsel,forælderskab eller numerologi.

   Kærligst

   Ellie 

  ornament